Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

ZAUBER VON HERZTON ADATLAPJA

 ~ ZAUBER VON HERZTON ~
Csatlakozott: 2016.08.12.

LEÍRÁS:
Az ötvenes éveit taposhatja. Vékony és aránytalanul magas úriember. Szürke elegancia jellemzi. Fakó régi felöltő mi nem vásott el az idő alatt, láthatóan gondoskodó kezek ápolják minden ruhadarabját. Kínosan ügyelve a hibátlan megjelenésre egyetlen rakoncátlan tincs sem ugrik előre hátranyalt hajából. Orcája kissé beesett, már már sápatag, s ráncok szabdalják. Tökéletesen úgy fest mint egy pompás bár talán ódon kúria lakája.

Von Herzton egy csöndes az illemet maximálisan betartó szolgáló. Ennek megfelelően alázatos, nem kérdez feleslegesen, nem csattogtatja véleményét, maximum minimális javításokat tesz hibás feltevéseket hallva, de azt is csak azért hogy okulására szolgáljon a beszélőknek. Ő maga a legritkább esetben kezdeményez vitát, inkább igyekszik háttérbe vonulni belőlük. Ha haragtartó is, nem mutatja, bár a neveletlenséget nehezményezi. "A Vendégnek mindig igaza van.".. a jelmondat mihez általában tartja magát. 

Zauber már gyermekként is szolgáló családból született, de abból igen nagy múlttal rendelkezőből. Ha szabadna ilyet megfogalmazni akkor azt mondhatnánk a szolgálók királya. A rangban fölötte állók szava mindig is szent volt számára, szolgáló társai között azonban nem ismert könyörületet, hisz a Ház Urának minden óhaját és parancsát kérdés nélkül végre kell hajtani, a Vendégeknek pedig mindig megelégedésére kell szolgálni! Végül Ura annyira elégedett vol hűséges lakájával, hogy úgy döntött örökké maga mellé veszi. Az idő pedig csak telt és telt... von Herztag a kúria Első Komornyikjaként nagy tiszteletnek örvendett. Azonban ahogy minden dicsőség megfakul úgy Ura otthona fölött is szép lassan eljárt az idő. Nemrég bukkant csak föl eme falak között, de annyira otthonosan mozog mintha minden sarkot, minden szobát ismerne, ha kérdezik akkor azt válaszolja, hogy fiatalabb korában szolgált eme falak között, s bár most úgy tűnik gazdátlan a porta arról gondoskodni így is szükséges...ő pedig nem ért máshoz csak a szolgálathoz. Hát míg a falak állnak ő szolgálja annak lakóit.

Von Herztag valóban mondhatni... időtlen idők óta létezik eme falak közt. Élte természetes úton nem is érhet véget lévén egy vámpír, kit a kastély egyik egykori ura teremtett. Képes nappal aktív lenni, de kerüli a napfényt hisz az elégetné őt, de a gyilkos napon kívül igen kevés dolog tud csak neki ártani. úgy mint a fakaró, és a mágikus fegyverek, de még ezek is csak lelassítják, de természetesen megvan a módja az ő elpusztításának is. nem adja jelét annak, hogy élőhalott lenne és nem is táplálkozik a kastély vendégeiből csak akkor ha feltétlenül muszáj. Várja hogy mestere hosszú pihenéséből felkeljen. Ő pedig előkészíti neki a helyszínt a fogadására....