Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

SZABÁLYOK

 ~ Amiket feltétlenül tarts be... ~

ÁLTALÁNOS NETIKETT

 - A szerepjáték minősége a megfelelő helyesíráson és minőségi fogalmazáson alapul, kérünk, erre törekedj mindig! Ha kell, tölts több időt egy-egy reag megírásával, inkább a mennyiség menjen a minőség rovására, mint fordítva!

- A játékban megkülönböztetjük a játékost és karakterét. A karakter véleménye a játéktéren nem azonos a felhasználóval, aki mögötte van, bármilyen nézetet is tükröz, ezt mindig tartsd szem előtt! 

- Politikától, szexuális hovatartozástól és vallási nézetektől független oldal vagyunk, ezen témák egyike sem alkalmas OOC (out of character, játékon kívül való) megnyilvánulásra - nyomatékosan kérünk, ezt tartsd szem előtt, mielőtt írsz a fórumra, vagy egy másik játékosnak! Ha lehet, kerüld a másik játékos provokálását, szidását, vagy a személyeskedést.

-  Ha bármelyik moderátor, vagy adminisztrátor kér tőled valamit, arra kérünk próbálj meg együttműködni a lehető legjobb tudásod szerint!

KÉZIKÖNYV KARAKTER REGISZTRÁLÁSÁHOZ


Karakter regisztrálni a Főoldalon a Menü megfelelő pontjában tudsz. Fontos, hogy először regisztrálj karaktert, majd ha elbíráltuk a karaktered, CSAK AZUTÁN regisztráld magad a chatre a karaktered nevével, és avatarával! A karakter regisztrációjához bővebb információt és segítséget a menüpontban találsz.

KÉZIKÖNYV A JÁTÉKTÉR FUNKCIÓIHOZ


A pozitív elbírálás után a karaktered regisztrálhatod a játéktéren. Menj a megfelelő menüpontba, majd ha bejött a játéktér, a jobb alsó sarokban a Set Your Name-re kattints. A felhasználóneved értelemszerűen a karaktered neve legyen - szóköz, és bármiféle szimbólum nélkül (sajnos a chatünk nem engedi), egyben így: KarakteredNeve. A kiválasztott karakterképet a regisztráció és belépés után szintén a jobb alsó sarokban található Settings menü Edit Profile pontjában tudsz. (A karaktered általad galériából választott képét e-mailben küldjük meg az elbíráláskor)

KÉZIKÖNYV AZ ÉLVEZETES JÁTÉKHOZ

1.0 Ne félj kérdezni! 

Ha valami, valahol, akármikor nem tiszta, nem érted, fordulj bátran akármelyik moderátorhoz / adminisztrátorhoz privát üzenetben, vagy a fórum segítségkérés topikjában. 

1. 1 A karakterek játéktéren való kommunikációja

A karakterek cselekedeteit és beszédét mindig E/3 módban fogalmazzuk meg.

A szerepjátékban az alábbi jelölések vannak érvényben:

- (elhagyható) Ez jelzi a karakter beszédét, tehát amit kimond. Pl: " - Jó uram, YX volnék. *közölte magabiztosan. *

~ ~ : Ez jelzi a karakter azon gondolatait, amit nem oszt meg másokkal. Pl: " ~ Micsoda felvágos ficsúr... ~ * gondolta magában, de ezt a világért sem közölte volna a másikkal. *

* * : Ez jelzi a karakter cselekedeit, ahogy már fentebb is láthattad.  Pl. " Már megint esik. *sóhajtott, és a fejébe húzta csuklyáját *

[ ]: Ha az alap helyszínen (Várrom és környéke) kívül megy a karaktered, érdemes jelezned, hogy a többiek tudják, hogy a karakter más helyszínen van éppen, mint ők, így ne próbáljanak meg vele interakciót kezdeményezni, ha nem ugyanott vannak. Pl. [Az erdőben]

// //: Ez kivételes esetekben használható, off (játékon kívüli megjegyzés) jelzésére, pl elköszönéskor, vagy ha jelezni szeretnéd, hogy írtál a másiknak privát üzenetet. Lehetőleg próbáld meg a minimálisra csökkenteni az off használatát! Pl: // Mennem kell, jó éjt, sziasztok! //

1. 2 A többi játékossal szembeni tisztelet megadása

- A szerepjáték kimondatlan "körökre" van osztva, ezt a reagsorrendet mindig próbáld tartani! 

- Bármit is tenne a karaktered egy másik játékos karakterével, azt illik feltételes módba írni, hogy meghagyd a szabadon való választás lehetőségét. Ha pl. egy korsót vágnál a bunkó ork fejéhez, azt így tedd: "Teeee! * a másik most aztán igazán felbőszítette. Gondolkodás nélkül felkap egy üres korsót, és teljes erejéből XY felé dobná. * " Ilyenkor meghagyod a lehetőséget a másiknak, hogy eldöntse a karaktere kivédi-e a támadást, megsebesül, vagy megfogja és visszaküldi a feladónak. Ettől szép a szerepjáték :)

- Igyekezz karakterhűen játszani, azaz  csak olyan képességet / jellemet kijátszani a karaktereddel, amit feltüntettél a leírásában és birtokol. Természetesen a játék során a karakter fejlesztheti magát, így szert téve további képességekre.

- Egy játékosnak bármennyi karaktere lehet (a továbbiakban: multi), de tilos a játékon belül összefogni velük egy másik játékos ellen, és egyik multi sem segítheti a másikat semmilyen formában!

- Más karakterének megölése az illető beleegyezése és tudta nélkül szigorúan tilos! Erről előre egyeztetni kell privát üzenetben.