Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

REGISZTRÁLJ KARAKTERT

1. LÉPÉS: Válassz egy képet a karaktered nemének megfelelő galériából, és jegyezd meg a kép számát.

(Előfordulhat, hogy a galériában épp karbantartás zajlik - ez tőlünk független, így hogyha Maintance üzenetbe futnátok, próbáljátok meg később újra.)


FÉRFI KARAKTEREK (GALÉRIÁÉRT KATTINTS IDE)

EGYÉB KARAKTEREK (GALÉRIÁÉRT KATTINTS IDE)

2. LÉPÉS: Töltsd ki az alábbi űrlapot (mindegyik része kötelező, ha lehet minél jobban írj le / fejts ki mindent)3. LÉPÉS: Regisztráció a játéktérre és a karaktered képének feltöltése

Ha a karakteredet pozitívan bíráltuk el (erről az űrlapon megadott e-mail címeden kapsz értesítést), menj a Játéktérre, ahol a jobb alsó sarokban található Set Your Name menüpontban tudsz regisztrálni. A felhasználóneved a karaktered neve legyen, szóköz, szimbólumok és számok nélkül, így: KarakteredNeve, majd bejelentkezés után szintén a jobb alsó sarokban lévő Settings menüpontban az Edit Profile alpontra kattintva töltsd fel azt a képet, amit előzőleg már kiválasztottál az 1. lépésnél a galériából (ezt e-mailben küldjük meg neked, a regisztrációd elbírálásakor)
Kattints, ha még egyszer át szeretnéd nézni a Szabályokat, ha pedig elakadtál és kérdésed lenne, a Fórumon a megfelelő topikban felteheted.