Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

NETERO WORLEN ADATLAPJA

~ NETERO WORLEN ~
Csatlakozott: 2016.08.

LEÍRÁS:
Faji jellegéből adódóan alacsony, mindössze 1 méter magas. Hosszú ősz haja és szakálla van. Alacsony magassága ellenére köpcös, az alkarja izmos a sok kalapácsolástól. Nyakán egy vágás nyoma található. Füle az átlagtól picivel nagyobb kerekded alakú, szeme színe kék. Arca kedvességet és barátságot sugall, ránézésre egy aranyos nagyapónak tűnik. Egyszerű és erős vászonruházatot hord, mely többnyire barna, vörös és sárga színűek. Mindig magánál hordja rapier-ét és a kovácspuskáját, a Mordályt, ami azonban gyakran csütörtököt szokott mondani, de ha működik megfelelően akkor vége az ellenségnek.  

Netero bár nem mai gyerek, de halad a korral. Mindig az újat keresi és kutatja. Szereti a tudományokat, sok minden érdekli. Kíváncsi egy fazon, akit ha valami nagyon érdekli, akkor alaposan utána jár az adott dolognak. Általában nyitott és közvetlen mindenki felé, de munka közben viszont nagyon magának való. Rendkívül precíz, ha valami nem jó neki, akkor addig próbálkozik amíg nem sikerül. Néha napján tud makacs és morgós is lenni. A tudomány megszállottja, a mágiát elítéli, ördögi hókuszpókusznak tartja. 

Netero Worlen a messzi északon látta meg a napvilágot, 60 évvel ezelőtt, második gyermekként. Egy gnómok lakta bányavárosban született és cseperedett fel. Apja a város egyik legjobb bányamérnöke volt, anyja pedig tanítónő. Így nem is volt kérdéses, hogy Netero a többi gnómhoz hasonlóan tudományos vagy kétkezi iparos pályára fog lépni. A szüleinek köszönhetően ő és bátyja kiváló oktatást kaptak. Bátyja az anyja példáját követve tanár lett, míg hősünk egy teljesen más pályát választott. Mondhatni kényszer megoldás lett a választott szakmája. Mikor 30 éves lett, orkok támadták meg a városukat. Szüksége volt a hadseregnek fegyverkészítőkre, így gnómunk fegyverkovács lett, később pedig fegyvertervező mérnök. Ám tanulmányai mellett katonai alapkiképzésen is részt kellett vennie, ott tanult kardvívást és lövészetet. A lőpor ismeretének, köszönhetően tudtak ágyúkat készíteni, amik ugyan nem mindig működtek megfelelően, de ennek ellenére, ugyan nehezen, de sikeresen visszaverték az orkok ostromát. Ő maga is részt vett a csatában, mint tüzér. Azonban közelharcban is részt kellett vennie, ekkor sérült meg a nyaka. Utána jó pár évig béke honolt a városban, minden visszaállt a régi kerékvágásba. Azonban 58 éves korában úgy döntött, hogy bejárja a világot, hogy megismerjen más népeket, valamint fejlessze a képességeit a fegyverkészítés terén.