Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

LOUISE CORTEZ ADATLAPJA

~ LOUISE CORTEZ ~
Csatlakozott: 2016. 06. 27

LEÍRÁS:
Szőke hajú, jó képű férfi. Általában páncélzatot hord azért, mert úgy gondolja, hogy bárhol veszély leselkedhet rá. Testalkata izmos, jól kondícióban lévő közepes magasságú ember.

Nagyon kedves ember, viszont akit az ellenségének tart azzal kegyetlen tud lenni. A szép lányokat azonnal leveszi a lábáról kisugárzása. Egyetlen nagy hibája, hogy hiszékeny.

Egy nemesi családból származik, viszont családját nagyon hamar elvesztette. Egyik éjjel egy hosszú nap után lefeküdt aludni és mély álomba szenderedett és amikor felkelt ezen a világon tért magához viszont emlékei elhagyták őt, amik lassan kezdenek újra visszatérni. Apjától még fiatalabb korában megtanult kardot forgatni és íjászkodni, anyja pedig megtanította őt a gyógyítás néhány dolgára, viszont ezt korai halála miatt nem bírta teljesen megtanítani fiának.