Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

LADY MADELAINE ADATLAPJA

~ LADY MADELAINE ~
Csatlakozott: 2016.05.27

LEÍRÁS:
Kinézet: Magas, karcsú alakú nő. Arcának karcsú vonásait púderrel, s sötét színű sminkkel fedi el. Szőke haját kontyban összefogva hordja hogy szabadon hagyja ruházatának ékét, a koponyamintás, ékköves fejdíszt. Ruhái többnyire feketék vagy sötétzöldek, a vállainál pikkelymintázatú díszítésekkel. A földig érnek, a hátsó részük szabadon hagyja a grófnő hátát, s tarkójánál hosszú gallérban végződnek.

Jellem: Gonosz, rideg és érzéketlen, egy csepp melegség vagy szeretet sem maradt benne. Nem ismer könyörületet senkivel szemben.

Erők: birtokában van a sötét mágiának, amit a Sötétség Urától kapott. Képes vele látomásokat, illúziókat megmutatni, a múltat megidézni, s képes bárhol bárkit megtalálni vagy megfigyelni, fizikai fájdalmat okozni.

Fegyverek: egy áldozati tőr mely segíti a mágiáját, s egy méregfiola.

Biyai ang tanan nga butang sa imong likod . Pagasunogon kini sa sa. Ug unya imong mahimo sa puwersa // Hagyj magad mögött mindent. Égesd fel. És akkor tiéd lehet az erő. // Hallatszott a suttogó hang a sötétben, mely mindennél élesebb volt. Kacagott, s kacaja hideg pengeként hasította át a csöndet. Éjszaka volt. A sűrű sötétség mindenre rátelepedett, amihez csak hozzáért. Az impozáns kastélyban lassan lángok csaptak fel, kedvesen nyaldosták végig a padlót, majd megerősödve a falakhoz kaptak, s végül narancsszín fénnyel festették meg az ablakokat. Segítségkiáltás hallatszott a cirádás falak közül, s kötelek ropogása ahogy rángatják őket, ám nem volt senki, ki segíthetett volna. Újfent kacaj hallatszott. Rekedtes, női kacaj, mely egyre hangosabban csengett, ahogy a lángok a bőrbe martak, s alatta a húsba. Nem lesz többé rabszolga. Nem lesz többé elnyomott. Az erő az övé lesz. // Gibuhat ko kon unsa ang imong nangutana. Gipatay ko. Karon buhian ug mohampak lance // Megtettem, amire kértél. Most szabadíts fel és verd le láncaim. //

Lady Madelaine az egykor fényes tartomány, Lunaris grófnője volt. fülig szerelmesen ment férjhez a grófhoz - s minden fényesen alakult, míg a férfi igazi oldala ki nem bukott. Verte, kínozta és elnyomásban tartotta a grófnőt, ám az nem tudott szabadulni az elnyomás alól. Egy este, magához a Sötét Úrhoz imádkozott, hogy szabadítsa meg férjétől, miután megannyi gyilkossági kísérlete nem sikerült. A Sötét úr alkut ajánlott neki: a nő lelkének minden jóságáért cserébe megöli annak férjét, hogy Lady Madelaine kiszabadulhasson kötelékeiből, s továbbra is hűen kell majd szolgálnia őt. A nő belement az alkuba, s miután a férje meghalt, kedvtelésből felégette egész Lunarist is vele együtt. Első úticélja Anwarion erődje, hiszen úgy hallotta hogy a hely mágiával átitatott, és létezik ott egy legendás nyakék, mely örök életet biztosíthat neki. // Paghimo sa mga nagpuyo didto ug ang dapit nga mamahimo nga ako. // Leigázom az ott élőket, és a hely az enyém lesz. //