Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

KIRA STABWHISKER ADATLAPJA

~ KIRA STABWHISKER ~
Csatlakozott: 2016.07.26

LEÍRÁS:
Kira szemmel láthatóan egy Lutrai, vagy ahogy néha nevezik őket, óriásvidra. A rettentően fantáziadús név oka eléggé szembetűnő. Ugyanis egy humanoid vidrának néz ki, erőteljes állati vonásokkal, de két lábon jár, s eszközhasználatra alkalmas karokkal rendelkeznek. Egyértelműen nőstény, s ebből aki a fajt ismeri, sejtheti, hogy Kira feljebbmenői közt valaki valami mással keveredett. Mivel egy normál Lutrai-nak nincs akkora sörénye, és a testalkatuk úszáshoz optimális. Míg ő maga telt keblekkel, vastag combokkal és hátsóval rendelkezik.
Ruházata egyszerű anyagból készült hálószerű lágyékkötő és fejpánt. Illetve kagylóhéjból és csigaházakból készült nyakláncot visel. Más ruhát nem hord, néha ennyit sem. Tekintve hogy bunda fedi, igazán nincs rá szüksége.
Zöld szemei gyakran merednek a semmibe. Ugyan állatias képéről nehéz olvasni, de olyan benyomást kelt aki elvágyik, valami elérhetetlen álmot kergetve, amelyről maga is tudja hogy csupán illúzió.

Kira a fajára jellemző életvidámsággal, és könnyelmű, aggodalmaktól mentes hozzáállással kezdte az életet, s így is folytatta egészen a felnőttkorba lépésig. Valami azonban megváltozott, valami emészti belülről. S ez érződik is. De nem beszél róla, egyenesen dühíti, ha mások észreveszik, és beleütik az orrukat. Talán ő maga sem biztos benne, mi a baj.
Ha azonban sikerül megfeledkezni magáról, vagy a kíváncsiságát megragadja valami, előjön a valódi énje. A szórakozott, közvetlen, néha már gyermeteg lénye.

Egyedüli kölyökként jött világra, nem alom részeként, vagy legalább egy ikertestvérrel, mint a legtöbb Lutrai. Apját nem ismerte, bár ez náluk csöppet sem ritka, szabados életvitelüknek hála. Anyja a törzs többi tagjának segítségével nevelte fel, ahogy ez náluk szokás volt. Egészen tizenkettedik születésnapjáig a Lutrai kölykök gondtalan életét élte. Megtanult vadászni, halászni, önmagáról gondoskodni. Bőrt és csontot feldolgozni, a vadonban vagy a tengeren túlélni. Megvédeni magát, és a hosszú csónakokat kezelni. S a velük kereskedők nyelvét és néhány szokását. Azonban, a tizenkettedik születésnapján, mikortól felnőttnek számított, anyja felfedett előtte egy titkot. Előtte is kicsit furcsa volt, a többi kölyökhöz képest, de ahogy közeledett a testi érettség, úgy vált egyre nyilvánvalóbbá, hogy valami nincs rendben vele.
Hogy mi volt a titok, amit anyja elárult, arról soha senkinek nem beszélt. Nem sokkal később útra kelt , hátrahagyva barátokat, családot. Keresve valamit, vagy valakit. Az évek során jó pár sziget körül megfordult, messzebb jutott mint bármely Lutrai akiről az idősek meséi szóltak. De sosem találta amit keresett, s mikor Anwarion partjain összetört a csónakja. Úgy tűnt többé keresni sem fogja.