Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

HAARHUS KALLT ADATLAPJA

~ HAARHUS KALLT ~
Csatlakozott: 2016. 06. 13.

LEÍRÁS:
Külső

Átlagos magasságú, vékony férfi. Szereti a szükebb, stilusos ruhákat, amik vagyont és rangot fejeznek ki. Vonzódik a mélyebb lila, kék, és fekete szinekhez, mintha minden nap beöltözne vagy épp nemesnek, vagy épp annak a nekromanta szerepnek, amiből szereti az erő pozicióját sugározni.

Haarhus a kúriához közeli városban született, mondhatni helyi lakos. Ismeri a közeli tájakat, a város lakosait, a boltosokat, a piacosokat. Ő egy, a városban lakó gazdag kereskedő fia, ezért megengedhették maguknak azt, hogy Haarhust iskolába járassák. Haarhus nagyon jó tanuló volt, és mig ő iskolába járt, született egy húga is. Gyermekéveik alatt Haarhus és a húga, Sophia nagyon közel voltak egymáshoz, ritkán lehetett egyikőjüket a másikuk nélkül látni. Amikor a megfelelő korba ért, szülei Sophit is iskolába adták, hogy a későbbiekben minél jobb családba tudják kiházasitani. Mikor elvégezte az általános iskolát, Haarhusról kiderült, hogy fogékony a mágiára, és ez apját végtelen örömmel töltötte el, mert ebben a család jövőjének biztositékát látta. Egyetemre küldte, a régión kivülre, és igy Sophie és Haarhus elvált egymástól, kényszerből.
Ekkor történt a tragédia. Sophit helyi suhancok támadták meg, és kegyetlen módon végeztek vele. A család szörnyen fogadta a hirt, de Haarhus a végletekig megváltozott ember lett ezután, mint akinek félbetépték a lelkét. Ekkor fordult a nekromancia irányába.Egyre ritkábban látogatott haza, habár amikor itthon volt mindenki meg mert volna esküdni róla, hogy túltette magát a történteken. Az egyetemet jeles minősitéssel végezte el, nem volt kihágása, vagy rossz viszonya a tanáraival. Néhányan összefüggésbe hozták két eltünéssel ami az alatt az idő alatt történt mig ő az iskolába járt, de ez mendemondának minősült.
A valóság az, hogy az iskola utolsó évének elején sikerült akkora hatalomra szert tennie, hogy megidézze húga lelkét, az iskola végére pedig akkorára, hogy sikerült húga lelkét az ő akaratával és beleegyezésével egy amulettbe kötnie. Véres, áldozatokkal teli munka volt, de meglett, és ez némi békét hozott Haarhus lelkének, de a változás amin keresztül ment az évek alatt nem fordult vissza.
Teljesen elfordult más emberektől, hideg lett.Nehezen nyilik meg, nem beszél sokat magáról. A holtak, és a szellemek a szolgái, és már nem lát ebben semmi kivetni valót, aki pedig akadékoskodik, automatikusan gyengébb, alantasabb lénynek árulja el magát. Az egyetem, a minőségi oktatás és a szigorú munkamorál felsőbbrendiségi tudatot alakitott ki benne, és szülei vagyona is tovább táplálta ezt. Sokat ad a stilusra és a formára, szereti a szép ruhákat, a szép nőket, a kényelmet és a filozófikus gondolatokat. Kisugárzása is erről árulkodik.

Képességek

Uralkodik a szellemek és a halottak fölött. Képes hullákat életre birni, beszélni a halottak szellemeivel (sok előkészület árán), de kapcsolatba tud lépni a világot körülvevő szellemekkel is, akik körülveszik az embereket láthatatlanul. Kisebb erővel, de képes az alapvető mágiákra (tüz, viz idézése, telekinézis) Tőrrel, kardal épp hogy tud vivni, és a közelharc semennyire sem.