Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

FEREGNOR ADATLAPJA

~ FEREGNOR ~
Csatlakozott: 2016. 04. 18

LEÍRÁS:
Feregnor viszonylag magas, körülbelül 185 cm. Rövid barna haj ékesíti fejét. Egyszerű kopott barna posztó inget hord, alatta egy könnyű láncinget. Nadrágja bő, és egyszerű bőr csizmát visel. Izmos testalkata lévén a nehezebb tárgyakkal is boldogul. Egy régi ütközetből szerzett sebhelyet visel a bal karján.

Feregnornak eléggé nyers a modora, viszont jó szíve van. Szeret az egyszerű embereknek segíteni, viszont egy kis arany fejében egy nemes mellett is vígan harcol. Imád kocsmai verekedéseket kirobbantani, ahol az elfogyasztott sör mértékétől függően veszít vagy nyer.

Feregnor egy távoli földön született. Édesanyja nevelte egészen hat éves koráig, mivel nagyon eladósodtak Feregnort eladta egy zsoldos kapitánynak. Feregnor apaként tekintett a kapitányra, aki őt ruházta, tanította, és nevelte. Nagyon fiatalon vívta meg az első csatáját mindössze 13 éves volt mikor először ölt embert. Egészen 21 éves koráig az élete csak háborúskodásból állt, egészen az utolsó csatájáig. Egy nemes bérelte fel őket, hogy bevegyenek egy várat. Az ostrom három hónapig tartott. Mikor bevették a fellegvárat a kapitány egy dárdát kapott a szívébe. Feregnorban mérhetetlen űr támadt, mivel elvesztette a legfontosabb embert az életében. Az ostrom után egy héttel ott hagyta a zsoldosokat, és egy lóval neki vágott új kalandokat keresni.

Zsoldos révén ért a kard forgatáshoz, és a pénzel is tud bánni. Tudja mibe kell belefektetni tudását, és nem vág bele olyanba ami lehetetlen lenne.