Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

ARLEON ADATLAPJA

 ~ ARLEON ~
Csatlakozott: 2016.07.24.

LEÍRÁS:
A fajára jellemzően magas, 350 cm. Erős és izmos testfelépítésű, de mivel bő ruházatot visel ez nem látszik rajta. Öltözete sötétbarna színű, hosszú és bő, gyakran csuklyát is visel. Rövid barna haja van és szeme színe is barna, arca átlagos, nem jóképű, de azért szégyenkeznie sem kell. Mivel mindenhova gyalog jár, ezért bőrcsizmát hord. Hosszú botját mindig magával hordja, amolyan vándorbotként, de némelykor fegyverként is használja. Egyedül az alkarján visel páncélzatot, ez erős bőrből készült és bronzlemezek vannak rászegecselve.  

Többnyire csendes és visszahúzódó. Mivel szerzetes ezért művelt, szeret olvasni. Szereti a nyugalmat, gyakran meditál is. Mindig a békés megoldást keresi. Harcolni nem szeret (bár jól tud), mindig csak végső esetben alkalmaz erőszakot, de akkor nincs kegyelem. Utálja az igazságtalanságot és az anyagiasságot. Tiszteli a természetet és az életet. Ám persze ő sem tökéletes, imádja a sört, rengeteget tud belőle inni (bírja is az italt), holott egy szerzetes italozhatna. 

Arleon 25 évvel ezelőtt született egy távoli vidéken, melyet az óriások földjének neveztek. Az óriások földje kopár, sokszor havas, hideg és magas hegységekkel és mély völgyekkel teli vidék. Többnyire a hegyi legelőkön történő állattenyésztéssel, a völgyekben lévő erdei fakitermeléssel, vadászattal és gyűjtögetéssel foglalkozó különféle óriás törzsek mindig is igyekeztek védeni a területüket, ezért gyakran a különféle törzsek harcban is álltak egymással. A területekért vívott harcok sajnos gyakoriak az óriások között. Arleon is így veszítette el a szüleit 7 éves korában, az ellenséges törzs megtámadta a falujukat, a harcokban a szülei odavesztek. Neki sikerült bemenekülni az erdőbe, így ő maradt a faluja egyetlen túlélője. Napokig bolyongott, átkelt erdőkön, hegyeken és völgyeken, ám a kimerültségtől összeesett és elájult.
Két nappal később egy kolostorban ébredt fel. A szerzetesek kezdetben nem tudták, hogy mi tévők legyenek, ám a főapát rendkívül jószívű volt, így Arleont befogadták maguk közé. Óriásunk emberek között cseperedett fel, kezdetben nehéz volt megszokni a kolostori életet, de aztán később megkedvelte. Sokat kellett tanulnia, rengeteg könyvet olvasott, sokat meditált, tanult gyógyítást, pusztakezes harcot és botvívást is.
A mágiához nem igazán volt érzéke (ami amúgy az óriásokra jellemző is), sokat gyakorolta de csak alapszinten sikerült elsajátítania némi levegő mágiát és fehér mágiát, az utóbbit gyógyításra használja.
Jelenleg a főapát engedélyével, járja a világot, hogy megismerhesse azt.