Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

AOLIS CHAMARANTHE ADATLAPJA

 ~ AOLIS CHAMARANTHE ~
Csatlakozott: 2016. 06. 15

LEÍRÁS:
"Több, mint hat láb magas, karcsú elf férfi. A haja fehéresszőke, hosszú, az arca keskeny, örökifjú, a szeme kék. Minden szempontból kortalannak látszik, a bőre sima, az izmai erősek, csak a mozgásának kecsességén látszik, hogy évszázadok gyakorlata állhat a háta mögött.
Azt mondják rá arra, ahol megfordul, hogy megtestesíti az elf sztereotípiákat. Szőke, hegyesfülű, kiváló lövész. Utazás közben általában elhúzódik az emberektől, ritkán száll meg fogadókban, gyakran eltűnik az erdőkben nyomtalanul, olyan ő ott, mint egy hal a vízben vagy madár a levegőben. "

Új fiú a környéken, már sok mérföld távolból tudták, hogy ez alak csak a kúriába mehet, a többi őrült, elkárhozott közé. Elfekhez méltatlanul baljós kisugárzása, állandó vérszaga nyugtalanítja a hétköznapok emberét. Csontsovánnyá aszott, mágiától halottá vált balja az ujjvégétől a válláig élőhalott testrész. Általában elrejti, de inzenzív, sötét varázserejét nem tudja és nem is akarja leplezni.

"Kivonat egy elfgyűlölő poéta naplójából,
Aolis Charamanthe alapján:
""Hat láb magas, hosszú hajú, soványan szabott rágós hús. Az arcán az időtlen márványszobrok unalmas érdektelensége, könnyű bőrruhái fölé hivalkodva pedig olyan mívű fegyvereket csatolt, amikből nemhogy a várost, de az egész királyságot meg lehetne venni. (...)
Elfek! Soh’se packázz velük. Látszatra ugyan mit sem érnek, csak valami magamutogató bolondnak néznéd őket, de egy elf zsoldos feleslegessé teszi, hogy aggódj a rakományodért, ha át akarsz kelni egy sötét erdőn, egy elf mágus megnyeri neked a csatát, amit satnya kis katonáid nem képesek rendesen megvívni, egy elf-vérű tolvaj pedig lehozza neked a csillagokat a Hold mellől. Ha egy elf felbukkan, a szüzek bealélnak a nászi ágyba, a férfiakat egyből elfogja a harci szellem, a kölykök új példaképet választanak, az asszonyok megszegik hitvesi esküjüket. (...)
A vérük értékét az alkimisták megbecsülni se tudják, a bőrükbe imádnak burkolózni a fekete mágia vérrel szentelt szörnyei, a csontjaik is elkelnek, a húsát pedig imádják a vadászkutyák. Utána könnyebb a léptük, gyorsabbak az izmaik, a hallásuk, szaglásuk képessé teszi őket, hogy valami igazán nagy vadat felhajtsanak az urak kedvéért. Nem mintha olyan könnyű lenne megfogni őket, és nem mintha a haláluk előtt ne változnának jó eséllyel inkább fává, vagy kővé. A rémisztő metamorfózisok nem állnak távol tőlük, harapnak a rohadékok, amikor test-test elleni küzdelemre kerül sor. (...)
Az elfek amúgy nem válogatósak, a közhiedelemmel ellentétben. Szinte mindent megesznek, ami eléjük kerül, akár nyersen is. A kietlen sivatagokban megfogják a csörgőkígyót, a fülledt dzsungelekben olybá tűnik, hogy ismerik minden növény mérgezési fokát. Halálpontos lövésekkel leszedik az égről a madarakat, de talán még a rovarokat sem kímélik, mint azok a fura, déli emberek. (...)
Megjelenésre, amúgy mind egyformák. Rühelletesen szépek. Kövér elfet nem látni, vagy erőteljes és izmos, vagy karcsú és izmos. Még a mágusaik is, olybá tűnik a harc, a rohanás gerjeszti az erejüket. Elképesztően sokat mozognak, nézni is fárasztó, mennyit szökdécselnek, ugrálnak.""