Slide # 1

JÁTÉKOSOKAT KERESÜNK # 1

Új játékosokkal szeretnénk gyarapítani Anwarion színes világát. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál, a Karakter regisztráció menüpontban megteheted! :)

Slide # 2

FACEBOOK OLDAL # 2

Létrehoztuk Anwarion Facebook oldalát, ezentúl ott is megtaláltok minket - érdemes követni, ugyanis gyorsan tájékozódhattok, bármi újdonság van. A Facebook oldal eléréséhez KATTINTSATOK IDE

Slide # 3

A HÉT ARANYKÖPÉSE # 3

Új modullal bővült az oldal, ami a Hét aranyköpése nevet viseli. Itt azokat a vicces elszólásokat találjátok a karakterektől, amelyek méltón megérdemlik a rivaldafényt - sőt, saját magatok is beküldhettek olyan idézeteket, amelyek szerintetek méltók a "hét aranyköpése" címre!

Slide # 4

TIPP: KOCKAGURÍTÓ # 4

Ha a karaktered harcba keveredne, érdemes (nem kötelező) haszálni az alábbi kockagurítót. A linkért KATTINTS IDE

Slide # 5

ÉREZD JÓL MAGAD! # 5

Örülünk hogy idetaláltál, kellemes időtöltést kívánunk!

Read More

PIERRE GASPARD ADATLAPJA

~ PIERRE GASPARD ~
Csatlakozott: 2016.07.13

LEÍRÁS:
Teljesen átlagos testalkatú férfi. Sem magasságában, sem pedig testsúlyában nem tér el a nagy átlagtól. Arcát egy rapier vágásának helye "ékesíti". Ruházata zömében strapabíró erősebb vászonból készült kék kabát fehér lenvászon ing fekete nadrág és arany szín díszítéssel, kék kalapján két fehér marabu toll díszeleg.

Hedonista szerencsevadász. Élvezetek nagy kedvelője, és ezért valamint pénzért elég sok mindenre képes. Képes hazugságra ármányra és intrikára, de a tolvajlás sem áll távol tőle. Szarkasztikus megjegyzéseket gyakran ereszt meg ám ha konfliktusra kerülne a sor zömében visszakozik . 

Pierre egy kisvároska egyszerű lakóinak szülötte, akit valami ok folytán folyton hajtott a vágy hogy tegyen valami csínyt, és ezek a cselekedetei olyannyira jó érzéssel töltötték el, hogy egyre inkább nem bírt leállni velük. Ám mikor leégett egy ilyen alkalommal a házuk szülei egy árvaházba adták ahonnan az első lehetősége alkalmával megszökött és az utcán élt főképp lopásból. Mikor felcseperedett álla pelyhedzeni kezdett és érdeklődés főképp a lányok felé terelődőt rájött hogy össze lehet kötni a kellemeset és a számára hasznosat és úri fruskáknak tette a szépet majd akikhez be tudott osonni éjszaka egy kellemes együttlét alkalmával megszabadította legtöbbjét a családi ékszerektől is és sietve távozott. Ám egy alkalommal mikor az egyik leány apja rajtakapta egy rapierral megsebesítette mely nyoma mai napig arcát ékesíti. elmenekül a városból és jutott el hosszú vándorlással telt hónapok után az erődig. Nem sok mindene van az is egy lovasok által használt nyeregtáskában, fegyvereit jól láthatóan hordja bár ékességüket és megmunkálásukat figyelembe véve nem tisztességes úton jutott hozzájuk. Mindkettővel jól bánik ám közel sem mesteri szinten.